whitness - to wytłumacz mi jakim cudem?
Kod sieciowy identyczny, pingi zależą od łącza, przepustowość zależy od łącza. Proszę nie błazn się... GOLD nie przyspiesza łącza ani nie zmniejsza pingów.
lepszy w czym? plastikowy pad wyglądający jak chińskie podróby, z deadzonami przy gałkach czy latającymi na boki klawiszami i do tego na baterie paluszki bez możliwości ich doładowania i krzyżakiem który do niczego się nie nadaje, zasilacz na kablu - bo microsoft nie potrafił umieścić go wewnątrz, zresztą i tak wiadomo jak mimo tego kończyły pierwsze modele, przestarzały technologicznie czytnik DVD rysujący płyty, do tego ta tacka jest najmizerniejszej jakości z możliwych, połowa płyt po ustawieniu X360 pionowo lądowała mi na podłodze, firmware to dopiero porażka na max-a zlepek i totalny bezład, sklepik to po prostu przewijana lista z tytułami. No i ostatnie: NO GAMES.
Do X360 robiłem dwa podejścia i za drugim sprzedałem złoma szybciej niż za pierwszym razem. Trzeba być slepcem lub Xanthem by twierdzić, że microsoft zrobił lepszą konsolę. Microsoft ma zajebisty marketing, nie inwestuje w sprzęt, totalnie nie inwestuje w nowe IP czy studia developerskie, za to wsadza setki milionów USD w marketing...
No i włamy które microsoft ma w d... - kolega który kupił ode mnie X360 - już stracił 3000ms. A X360 dostał... ~miesiąc temu

A nie sądzę, by kolega miał jakieś proste hasło biorąc pod uwagę jego zawód i zarobki