Deshroom napisał(a):
ja ponieważ kończę przygodę z sgs2 wgrałem wczoraj cm 10.2 czyli taki ala jb 4.3.
trwało 15 minut, wszystko działa nie wiem czy jest szybszy, ale działa ładnie. ciekawe jest to że launcher cm to praktycznie zubożony nova launcher który kupiłem wcześniej wiec i tak go zainstalowałem na cm. wygląda identycznie, ale np nie ma przewijania dolnego paska (w nova launcher ten dolny pasek można przewijać niezależnie od ekranów czyli na dole mieć kilka ekranów po np. 4 ikony.)
polecam
https://play.google.com/store/apps/deta ... rime&hl=plJa chyba zaryzykuje i zainstaluje 11.02
- co prawda wersja nightly ale ponoć bardzo stabilna. Obym tylko nic nie zjebał ;P bo zaraz rootuje phon'ea w pracy bo mam chwile a w domu jakoś przez eve czasu nie mogę znaleźć.
W sumie to musze o CM jeszcze poczytać - ciekawe czy uda się uzyskać szybkośc nexusa jeśli chodzi o klikanie
.
Ogólnie to jedną z lepszych opcji wydaje się możliwość ustalania na ile Mhz ma chodzić procek, bo jak gram w biedną graficznie grę to nie potrzebuje 100% proca a tak na prawdę to jest w sumie główny pożeracz bateri prócz ekranu... Dodatkowo wywalenie procesów i może jakieś inne tweaki i będzie spoko.
Pytanie do zoorientowanych - są jakieś fajne theme takie jak np były w Cydii dla Iphone'a? Chodzi mi o jakieś fajne motywy, animowane unlocki etc albo ogólnie całe gotowy ciekawe motywy do phone'a, żeby nie wyglądał tak biednie
? Lubię graficzne bajery i tyle.