Tor-Bled-Nam napisał(a):
Marka nie komentuje bo to same bzdury jak wzykle, więc chyba nikt tu się nie spuszcza. Faktem jest, że znajdzie się LCD na poziomie plazm panasa, ale będzie kosztował +40%. Część ludzi uważa, że jednak do flagowców ZT czy nawet VT nie ma porównania żaden LCD. Mówi się trudno, ja się cieszę swoim nowym nabytkiem i do tematu TV wrócę wraz z 4k.
1. też nie będę komentował bzdur torbusia, bo jak zwykle są to bzdury. Ohh wait właśnie skomentowałem, identycznie jak torbuś - cóż dostowałem sie do poziomu rozmówcy.
2. nie na poziomie plazm panasa - tylko na dużo lepszym poziomie. I owszem bedzie droższy nawet o ~50% (czyli tańszy od LCD o ~30% pisałem)- ale imho warto dopłacić. Poziom plasm panasa LCD osiągnęło kilka lat temu i cały czas idzie do przodu. W odwrotności od technologii plasm, która stanęła w miejscu dekadę temu i niedługo zniknie z rynku.
3. 4k - widziałem - podziękowałem. Sorry ale już z odległości 2m nie widzisz ŻADNEJ różnicy pomiędzy 1080p a 4k, no chyba, ze mówimy o TV o rozmiarach znacznie przekraczajacych 60'. Ale jak rozumiem, ty znów sugerujesz się jedynie opisami w necie jakie to cudowne i must have
Nie porównuj, nie oglądaj, kupuj! Potem z chęcią poczytam na forum błazeńskie teksty jaka to z 4k rewolucja, CONAJMNIEJ na miarę wynalezienia koła.