Żadnym fanbojem nie jestem ale stawki od 20gr (najdroższa) do 18gr (najtańsza) do wszystkich sieci osobiscie mi nie 'suxuja'.
W porownaniu do plusa gdzie najdrozsza 66 a najtansza 29 to troche weak w chuj.
Clickz0r - poprosze o link z czyms lepszym.
Dla Twojej firmy, niezależnie od tego, jak dużo dzwonisz, minuta jest zawsze bezpłatna. Stan darmowy to nieograniczone rozmowy do Play i na stacjonarne, bezpłatne przez cały okres trwania umowy.
Oczywiscie mowie o podstawowych planach biznesowych - jezeli mialbym do tego dolaczyc znizki na podstawie lojalnosci to plus definitywnie gryzie glebe.
Nie ma ani jednej rzeczy jaka moglaby mnie przekonac do innej sieci niz play. Ani ceny polaczen, ani ceny smsow, ani ceny za internet, ani nawet telefony (chociaz to kupuje we wlasnym zakresie).
PLUS takiego opiekuna to moze sobie w dupe wsadzic. Oferowal mi obnizenie minut o polowe za 500mb pakietu danych (autentyk sprzed 3 lat) przy abonamencie ponad 100zl - rotfl.
Podobne jaja sa w erze gdzie rownie fajni opiekunowie wymyslaja rownie debilne promocje. Zeby sie na to zgodzic trzeba byc debilem - i nie mowie tu o osobie prywatnej, tylko o firmie z kilkunastoma telefonami i programem lojalnosciowym od lat ~~14.