Mendol napisał(a):
deshroom mam do ciebie prosbe. daruj sobie komentarze i wypowiedzi na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. polecam trzymanie sie tematu i podyskutujmy o grach.
hehe... pojechal cie po prostu.
Jak ktos ma pieniadze na gry a i tak piraci i jeszcze sie tym chwali to jest po prostu zlodziejem i failem moralnym, ktory pewnie za swoja prace bierze niemale pieniazki "no bo mi sie nalezy".
Mendol napisał(a):
Mag uwierz mi gdyby gry kosztowaly po 50zl to kupowalbym oryginaly.
Mendol napisał(a):
wole za 50zl kupic butelke whisky i za 10 dvd+r dl.
Poprostu jestes zlodziejem i do tego masz zjebana mentalnosc polskiego cwaniaczka , wiec nie dziw sie ze na forum publicznym jestes ogolnie potepiany. I nie zabraniaj ludziom komentowac tego co piszesz tekstami "co cie to obchodzi" - jak tego nie chcesz to nie pisz. Zwlaszcza ze udzielaja sie tu l;udzie ktorych na gry stac i ktorzy w wiekszosci uwazaja ze za ciezka prace devsom nalezy sie nagroda a nie kradziez.
PS. Nie kazda gra w jak gralem byla org i nie kazdy progs/mp3 na moim dysku byla orginalna. Ale np. od 4 lat (od czasu jak zaczalem sam zarabiac) w zasadzie nie pirace i im proud of it.
Czasem sie cos zdazy ale to np. [tzypadek Obliviona ktorego sciaglem w eng wersji bo czekajem na niego x lat i tak wiedialem ze kupie PLke jak wyjdzie, itp...