quong napisał(a):
Dlaczego? dlatego ze jest ogolnie myszka do bani czy tylko i wyłącznie z powodu tego, że jest to radio? Mój kuzyn kupił rok temu A4techa bezprzewodowego i pomimo tego ze właśnie większośc (praktycznie wszyscy) jedziecie na A4tech'a to on sobie chwali. Nie zebym bronił A4 ale ja mysle ze to zależy od gustu i przypodobania. Choć nie wiem...
bo ona jest po prostu cieeeeezkaaaaa

i ja akurat po A4T nie jade

z dobrych bezprzewodowych to tylko G7, ale to tylko moje zdanie.
Logain Darkthorn napisał(a):
Tak, sliska. Mialem z nia co prawda stycznosc tylko przez moment, nie ja ja testowalem a moj szef - po wyniki odsylam do ostatniego Chipa (troche reklamy, a co

). Wg mnie ma dokladnie takie wady jak wymienilem. A co do odbarwien MXa... nie wiem co ty z nia robisz. Mam MX510 ponad rok i jedyne co sie w niej zmienilo to lekkie starcie czarnego lakieru przy logo.
Ja mam srebrna 710-tke i sliska wcale nie jest, wkurwialy mnie jedynie te pseudo antyslizgi z boku przy przyciskach, ale nalozylem sobie na nie cieniutki material.
Co do tych odbarwien to ta myszke mam na kompie do grafiki (photoshop, corel, jak jest ostro to po 16-18 godzin przy projektach na dzien ;]), oprocz tego to czasem tam wowa uruchomie (2gb pamieci robi swoje ;]) i tyle, wiec jakos specjalnie maltretowana nie jest. Ja po tej myszce nie jade, jest wspaniala, obok G5 chyba najlepsza mycha logitecha, ale na codzien nie odczuwam zadnej roznicy przesiadajac sie z jednego kompa na drugi.