RoozTer napisał(a):
Ja bym po prostu kupil plyte Asusa, ale reszta chyba wporzo. Zasilke bym wymienil, mi taki wynalazek po 3 dniach padl, jak zaczalem sie bawic w testowanie mocy i lekki OC. A no i nagrywarka lekko ssie, bo prym na rynku wiedzie Nec. Reszta ogolnie ok, karta napewno jest nice bo na ddr3. Milego uzytkowania.
Ddr3 jest wyznacznikiem nice'owsci karty ? Przeciez taki mem juz sa montowane od dawna w low endach - 6600gt, 7300gt...
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
Poza tym modecom to nie wynalazek, tylko dobry zasilacz klasy chiefteca (chyba pomylilo Ci sie z codegenem)... (trzeba zwracac uwage, aby nie bylo dopisku feel, bo to sa slabsze modele).
RoozTer chyba nie pracujesz w komputerowym ?
quong
PD jest o 1/3 mniej wydajny od p4 ? Lulx2.
PD moj drogi ma 2 rdzenie a p4 ma 1 rdzen (ew. ht), np. PD 915 to 2x2,8ghz + 2x2mb cache, wiec nie gadaj glupot.
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
Najlepiej omijac pd 8xx, bo sa na starszym rdzeniu smithfield, slabiej sie kreca i bardziej grzeja, najlepszy jest wspomniany pd915 na rdzeniu presler, na powietrzy spokojnie sie zrobi 4ghz.
Proc, ktory zakupiles jest chyba najgorszym wyborem, jaki mogles zrobic (no moze poza zakupem celerona

).
Cytuj:
w sklepach powiedzieli mi,
Nigdy nie sluchaj ludzi pracujacych w sklepach, bo oni chyba sa z lapanek brani.