Tor-Bled-Nam napisał(a):
Male wykopaliska. :> Szukam sluchawek do gier. Mam calkiem fajne AKG do mzuyki, ale w grach sprawdzaja sie srednio bo maja plaska charakterystyke, a w grach potrzeba bardziej basowego brzmienia. Z racji tego, ze ostatnio sporo gram na sluchawkach postanowilem kupic cos oddzielnie tylko do gier. Mial ktos moze do czynienia z konstrukcjami typu Steel Sound? Albo moze polecic cos ciekawego? Moze byc 5.1 jesli jest fajne, ale nie musi.Moze byc z mikrofonem. W cenie tak do 400PLN.
Tor, ja mam arena surround creative'a. Bass masz taki tam, ze swedza Cie uszy bo sluchawki podskakuja, seriously. Testowalem je na najnowszych tytulach, najwieksze wrazenie do wybuchy MW2, cos wspanialego, mikro odlaczane z takiego plastyko gumy, wiec dosyc miekkie. Do tego dzwiek na najwyzszym poziomie, podlaczane przez usb. mam console launcher do dzwiekowki pod ktora mam wpiete spdif do kina, a do tego non stop usb sluchawki. Jak chce sluchawki to w dzwieku przelaczam na areny i koniec, ampli sie wylacza. Takze rewelacyjne rozwiazanie jak ktos chce zajebisty dzwiek + super mobilnosc (bo tak to mozna nazwac chyba). Minusem jest brak przejsciowki na mini jacka, ciekawe czy USB<>Jack takie cos mozna w ogole dorwac?
http://pclab.pl/art39650.html