Poziomka napisał(a):
normalnie strach zapytac o co kolwiek bo zaraz sie awantura zaczyna..niby prosty temat wybor pomidzy 2 konsolami (bo wii odrzucilem na wstepie)
a tu zamiast ze tak sie wyraze konkretow -lejecie wode i w sumie jestem w tym samym punkcie..
zamiast sie spierac i klocic, odpowiadac na czyjes posty(zaczepki)
moze niech kazdy napisze 1 i tylko 1 odpowiedz i powstrzyma sie od komentowania wypowiedzi innych..
bo naprawde piszecie o wszystkim i w sumie o niczym
jesli temat pojdzie dalej jak idzie obecnie to i za tydzien bede wiedzial ze nie wiem nic..
polecam Ci Ps3 , majac dobrego PC xbox 360 nie zaoferuje Ci az tak wiele
albo jak sie nie mozesz zdecydowac to wez obie , tylko rozwaz kupno jednej uzywanej zeby wydac mniej pieniedzy , lub uzywek obu modeli konsol . Teraz jest dobry etap na taki zakup Ps3 , jest duza biblioteka , gry mozesz kupowac "na spolke" , wystarczy zapytac zorientowanych e-kolegow z dzialu ps3 i wszystkiego sie dowiesz , a i duzo nie wydasz na zabawe . Kontrolery ruchowe to jest dodatek , ktory nie musi od razu zaistniec w twojej bibliotece sprzetowej , pobaw sie najpierw padem
z nowszych gier nie polece Ci niczego bo nie jestem ostatnio w temacie , ale seria Uncharted czy Killzone , lub LBP to jest mocny argument "ZA"
i nudzic sie przy ekranie TV nie bedziesz , za to recze