exodus - szkoda klawiatury, mi się nawet nie chciało czytać pseudoartykułów z tej pseudostronki linkowanych przez pseudoznawców.
Niech im będzie, że apple jest najgorsze, a android najlepsiejszy
Niech przepłacają i tygodniami doprowadzają swoje telefony do stanu używalności. Pamiętaj, że mając telefon na androidzie to nie on służy Tobie, tylko Ty jemu
Xanth udowodnił, że sprzęt apple widział raz przez lornetkę i totalnie nie ma pojęcia o czym pisze. "Task Manager/killowanie procesów" w Iphonie mnie rozłożył na łopatki. Do tego nierozróżnianie subpixeli i pixeli i linkowanie do porównań, gdzie wychodzi dokładnie odwrotność tego co zamierza udowodnić, to u tego pana wręcz standard...
Zresztą w PL - nie masz szans wygrać
Kraj nie jest za bogaty. Urban legends o tym jaki to sprzęt apple jest drogi (iphone 4 w momencie premiery 400GBP, Samsung S2 w momencie premiery 449GBP) na tyle mocno zakorzenione, że nikt nawet nie sprawdza cen. Więc Iphony, ipady są bardzo mało popularne.
Xanth napisał(a):
PS. Zeby bylo jasne, nie jestem hejterem appla, tylko hejterem fanboyow applowskich, ktorych religijne oddanie marce jest tak zalosne, ze az smieszne (chociaz nie powinno sie smiac z uposledzenia).
trolololol
Xanth nie ośmieszaj się please. Dajesz linki do hejterskich stronek - czyli udowadniasz tym samym, że dla ciebie rzeczywisty stan jest mało ważny, byle tylko twojszą rację poprzeć jakimkolwiek linkiem z jakiegokolwiek nawet w ogóle niewiarygodnego zródła. Tak się zachowuje tylko typowy mocno upośledzony fanboj/hejter. Uwierz mi, nikt normalny nie bierze tej akurat strony na poważnie. Równie dobrze w dziale polityka możesz linkować teksty z "Faktu".