Mendol napisał(a):
candidoser napisał(a):
zdarzysz.
nie nerwuj sie tak
marek no to chujowo, ze rosnie sprzedaz, biorac pod uwage, ze z kolejnymi konsolami, jest coraz gorzej z grami.
nie wiem jak jest z grami - PS3 to w sumie moja pierwsza konsola (nie licząc krótkiej przygody z X360 i jakiejś podróbki czegośtam w latach 90-tych), na PS3 absolutnie nie narzekałem, ba do tej pory mam do ogrania z 10 tytułów (których pewnie już nie ogram), o PS4 ciężko powiedzieć - okres developingu gier aktualnie mierzy się w latach więc raczej nie należy wymagać by w pierwszym roku po premierze był wysyp zajebistych gier na nowy sprzęt. Z zapowiedzi mogę wywnioskować, ze fajnych gier będzie jeszcze więcej. Przypomnę tylko, że przez pierwsze dwa lata o PS3 mówiło się - "NO GAMES" - jaki wysyp tytułów był potem każdy wie.
A PS4 sprzedaje się
kilka razy lepiej niż PS3, ba mówi się że rekord PS2 może zostać pobity. Indie atakują drzwiami i oknami (te pierdy łatwo przenieść więc już wychodzą - inna sprawa, że to mało grywalne shity z PC), na konsole włażą mmorpg i inne typy gier do tej będące domeną jedynie PC (World of Tanks, War Thunder, w produkcji jest jakiś survival online).
Sony pracuje nad swoim VR.
Candodiser - a ty mi dalej próbujesz wytłumaczyć, że powinienem się ograniczyć do grania jedynie na PC, bo FPSy. A zresztą pada i tak się da podłączyć do PC? Rotfl. Kontynuuj swoją życiową misję.
Jak zrozumiesz że ja mam i PC i konsole i grałem, gram i będę grał na tym sprzęcie gdzie mam więcej frajdy, na którym mi wygodniej, i jak mam ochotę to daj znać, bo widzę do zakutego łba nie dociera.