Atherius - może nie zauważyłeś - ale ja rzadko obrażam osobę, odnoszę się do postów, w sumie nie obchodzi mnie kto to pisał. Nie szukam kolegów po forach internetowych od lat. Ale ripostuję gówniarskie wjazdy na moją szlachetną osobą.
Oczywiście mam swoje wyjątki - np. torbiś zasiadający na almowskich piedestałach z którego lubię go postrącać, głownie dla sportu
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A na temat: osobiście uważam, ze takie urządzenie codziennego użytku jak telefon powininen bezproblematycznie działać i spełniać nasze wymagania od rozpakowania do przesiadki na nowszą wersję. Nikt nie rootuje tostera, pralki czy zmywarki do naczyń, nie widze powodu by co kilka tygodni miesięcy przysiadać nad smartphonem (przypomnę, przeważająca większość używa smartphonów jedynie do tak trywialnych czynności jak rozmowy, www, mail) i coś w nim zmieniać/grzebać.
To już lepiej sobie w coś zagrać, film z żoną obejrzeć czy pobiegać z dziećmi po parku.
Deshroom - na iphonie nie ma żadnych LEDów.
btw. kupiłem nową baterię, kupiłem nowy port lightning do iphone 5. Groszowa sprawa. Ale jak zobaczyłem jak ten port wygląda, jakie to wszystko delikatne, ile głupi connector od portu ma PiNów, i gdzie trzeba w telefonie się dogrzebać by to wymienić, to się poddałem. I zamówiłem sobie szóstkę.
Jakby ktoś z forumowych posiadaczy nadmiaru wolnego czasu optował to z chęcią sprzedam cały komplet - tj. 5-tka, nowa bateria, nowy port do wymiany (stary jest "wytarty" i nie zawsze mi kontaktuje podpinana ładowarka. Tanio.