Mark24 napisał(a):
WT działa w 1080p i 60fps. ALe gry "rozwojowe" typu WT średnio się imho nadają na konsolę - tam nie ma ani grama optymalizacji, a mimo to gra działa w 1080p i trzyma stabilne 60fps.
Generalnie gier które działają w 30fps-ach jest dokładnie 5sztuk.
Przyznam się, że grałem we wszystkie :AC:Black Flag, Killzone, Knack, NFS, Infamous i nawet bym nie pomyślał, że akurat te tytuły są locknięte na 30fps-ach.
W 900p i 30fps działa pół tytułu (killzone w multi).
Tak jak już pisałem, ja z napinania się sprzętem i benchmarkami wyrosłem jakieś 15 lat temu. Nie muszę przedłużać sobie penisa przekrzykując sie w internecie z gimbazą - mój PC lepsiejszy, mój penis więksiejszy, moja gra działa w większej ilości fps - jestem miszczem!!!1
Albo gra jest fajna i w nią gram, albo gra jest chujowa i w nią nie gram. Proste.
Przyzwyczaiłeś się do 30 fps i nie czujesz różnicy, ja po odpaleniu "the crew" w tylu klatkach na pc nie byłem w stanie grać, jednak do luksusu się człowiek łatwo przyzwyczaja - brakuje tej lekkości i płynności animacji.
Co do WT to dlatego ładnie działa na konsoli, bo to port z pc, jakby było odwrotnie to pewnie byśmy dostali skaszanianą wersję na kompy.