embe napisał(a):
Potrzebuje szybkie info.
Jest do stworzenia portal dla nowej marki produktu, żadne flashe i pierdu pierdu w joomla czy gotowcach, konkretny od strony grafiki i ogólnego wyglądu, taki top aktualnego trendu w wyglądzie stron www.
Do wykonania całość grafiki, opisów, sprawnie i łatwo działający silnik do ewentualnych późniejszych zmian.
Całość z mini sklepem dla tych produktów ( ilość ok 30-40 produktów ) bez żadnej synchronizacji z magazynami i systemami sprzedazy czyli sama spzredaż, to może bazować na jakim gotowcu ale musi być zintegrowane z całością, a nie że klikamy w link sklep i otwiera się badziew na np osc.
Co istotne liczy się czas i cena plus wcześniejsza możliwość pokazania w jakim stylu może zostać wykonane.
Zamawiającym będzie firma, więc płatność pewna na 100%
Teraz pytanie do was, jaka może być cena za taki projekt, ja wiem że od do może być rozrzut gigantyczny, jednak zejdźmy na ziemie co do kwot.
Jeśli ktoś może się podjąć tego to info na pm.
Od 3k w górę. Polecam SOTEShop jako platformę sklepową (płatny, ale...
). Chociaż przy 30-40 produktach można to zrobić na poziomie portalu. Czas około miesiąca prawdopodobnie. Zależy jeszcze od wykonawców i ich obłożenia w zlecenia. Wszystko poniżej 3k to będą jakieś gówna na OpenSource gotowcach, których potem nijak nie rozwiniesz.
To, że firma to jeszcze nie świadczy o pewności płatności ;(