KomaNczos napisał(a):
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Oferty zmieniają się dość dynamicznie, więc roczna umowa to sensowny wybór. No i przy zmianie sieci masz lepszą ofertę zazwyczaj niż przedłużenie umowy.
Dlatego ja nigdy nie biore lojalki na 2 lata z telefonem. Wole albo na rok, albo zostaje z tym co mam na czas nieokreslony. Mam swoje M7 juz dwa lata i nie widze sensu zmieniac - dziala? dziala. Gdyby te wirtualne sieci mialy paypassa w telefonie to bym do nich przeszedl. Aaaa i od paru dni roaming w EU stanial a od lata przyszlego roku znika calkowicie.
Ale co się zmieni w ofercie w której minuty masz "nieograniczone"? Kiedyś to było 1000 minut a dzisiaj nazywają to "nieograniczonymi" rozmowami a różnica żadna. W życiu nie wygadałem nawet 500 minut prywatnie bo nie jestem dżesicą która wisi na tel z psiapsiułami non stop. 10GB styka aż nadto do muzy, youtube'a etc. Dzisiaj kupując smartfona typu S6 masz spokój co najmniej na te 2-3 lata bo 3gb ramu i nowy android robią dobrą robote.
@Desh
Kumpel kupił S7 od t-mobile i tam nie ma żadnego bloatware'u a jakieś pierdy które są od Szajsunga można usunąć. Zresztą pierdy-aplikacje od producenta tele są zawsze czy kupujesz od operatora czy w sklepie.