No mi nie ukrywam, jedyna co teraz brakuje to 2560X1600
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
chociaż boje się w ogóle o tym myśleć jeżeli chodzi o wydajność w grach.
P.S
Powiedzieć Wam co jest the best?
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
drugi monitor który mam od 4 dni, świeci znacznie ale to znacznie lepiej od tego drugiego którego miałem 3 razy na gwarancji... w poniedziałek go znowu oddaje. Dziwne jest to, ponieważ przy 3 wymianie dostałem nówkę z fabryki, teraz będzie 4 wymiana i pytanie do Was, jakie mam prawa? zwrot kasy? orientuje się ktoś?
1. Najpierw była na środku szarość która była najbardziej widoczna na białych aplach oraz nie działało USB,
2. Dostałem refurbished z Bad Pixelem wykrytym w ten sam dzień w którym dostałem monitor,
3. Jako że u2410 to Premium Panel, dostałem od razu nówkę egzemplarz, czyli 3 wymiana,
4. Po 4 miesiącach używania, mam zamiast białego koloru lekko szarawy i widać różnicę pomiędzy 2 monitorami.
Jak myślicie, jak Dell teraz to rozwiąże? mam pecha? czy u2410 to wadliwy model? recenzję ma spoko, kolory są przepiękne oprócz tych problemów z bielą.
Deal with it. Nie znajdziesz dwoch paneli lcd ktore beda swiecic tak samo bez kalibracji. Jak nie masz dostepu do kalibratora i softu to recznie takiej samej temperatury nie jestes w stanie ustawic.