TobiAlex napisał(a):
1. Funkcja Przywracanie systemu - bardzo często nie działa, wywala jakiś błąd, że np. "nie mógł przywrócić systemu, może to być spowiodowane programem antywirusowym" (Win7 przez 5 lat nie było najmniejszych problemów).
Jakie przywracanie systemu? Po co?
Cytuj:
2. Microsoft Edge - tak, używam to
jak chcę na szybkiego do czegoś zajrzeć (FireFox długo się uruchamia jak jest przypięte kilka zakładek...). Edge bardzo często się nie zamyka, muszę go zamknąć z Menedżera zadań...
Chrome i Firefox działają szybko.
Cytuj:
3. No właśnie Menedżer zadań - brakuje mi w nim informacji, czy dana aplikacja się zawiesiła (nie ma informacji "brak odpowiedzi"). Mało tego - używanie Menedżera Zadań przez skrót CTRL + ALT + DELETE to jakaś porażka. Zawiesi mi się gra, naciskam C+A+DEL, odapalam Menedżer Zadań... tylko co z tego jak kurwa (!) on jest często "pod" zawieszoną aplikacją. I ni chuja, nie mogę zamknąć zawieszonej aplikacji, bo nie mogę ME przenieść "na górę". Pozostaje restart kompa (ostatni raz to robiłem w DOSie z 20 lat temu! LOL!).
Yyyy task manager odpala się tak samo od czasu 7 lub nawet visty.
Cytuj:
4. Z ostatniej chwili - dziś pojawiła się jakaś aktualizacja - nie mogę jej zainstalować i nawet nie napisze dlaczego - "nie można zainstalować aktualizacji, cofanie zmian".
Dalej jedziesz na tym próchnie sprzed 10 lat?