Ja mam 7800 gtx i powiem szczerze, że ciutke zamuliło, nawet z wowem. Jeżeli chodzi o inne gry, raczej różnicy nie widzę. Nie jestem zwolennikiem ati, także nie wiem jak to pójdzie na nim.
Co do paskudnej rozdzielczości, tak zgadza się, bez 1680x1050 nie masz co marzyć o wypas jakości obrazu, także kosztem wyjebanej rozdziałki tracisz niestety wydajność.
BTW
Varenthin napisał(a):
kolejna zadowolona osoba z Samsunga 226BW i dobrze bo przymierzam się do tego monitorka, lepszego w tym przedziale cenowym nie ma (z tego co czytałem recenzje/opinie)
@sob: był jakiś spadek fps'ów?
Sobtainer napisał(a):
Było dziwnie. Miałem włączony Vertical Sync i powiem szczerze, że spadło mi do 30 klatek O_o jak biegłem w Arathi. Ale po wyłączeniu VS, od razu było inaczej.
Anyway, czuć że 7800gtx powoli przy takiej rozdzielczości zaczyna się krztusić - przykład? World in Conflict - BETA.
Podsumowując. W ciągu 2 miesięcy jak go kupiłem, nie tylko mam flexa na biurku ale też i zajebisty monit którego polecam. Zdrowy Samsung, mówie Wam. Do WoWa idealny, do siedzenia przy shopie jeszcze lepszy, a do netu jest zabójczy ;p.