ikona napisał(a):
Karol, LIVE dziala na "kopiach zapasowych" wiec to chyba nie jest dobry argument.
Zgadza sie - a po kazdej aktualizacji dash'a na allegro jest prawdziwy wysyp "przerobionych" xboxow na sprzedaz
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oyci3C napisał(a):
Ja widze inaczej konsolowy multiplayer.
Duzy TV, konsola, kumple z piwami i chipsami.
E-konsole to mnie bawia jak... dlatego i vote for Mendol.
Nie mow Karol, ze CoD4 jest fajne w multiplayer grajac padem bo bekne ze smiechu. Tak samo kazdy inny fps, tps czy rts. Sry srsly.
Gra na split screenie w wiekszosci gier jest meczaca - sam gram czesto z synem i naprawde tylko w paru grach jest to do przelkniecia.
Do takich zabaw mam wii i faktycznie - w tym sie doskonale sprawdza.
Ale na xboxie lokalny multiplayer to tylko w PES i pochodnych.
A co do COD'a to dokladnie tak - padem gralem w multi ze 2 miechy i bylo zajebiscie.
Teraz mam co prawda tez XFPS Sniper'a ale i tak ciagle juz z przyzwyczajenia gram padem i nie narzekam. Faktycznie szybkosc reakcji i dokladnosc celowania jest mniejsza ale jakos tak bardziej nastrojowo
Anyway... zeby juz tego nie ciagnac powiem tyle: nie mialem zamiaru przekonywac kogokolwiek do swoich racji. Chcialem tylko zeby ludzie mieli swiadomosc tego co traca albo moga ewentualnie stracic i na tej podstawie zdecydowali sie na "przerobke" konsoli albo jechali na oryginalach.