tomugeen napisał(a):
W sumie n oferuje duzo wiecej niz oferowala cyfra na poczatku.
Mam nadzieje, ze ten zapowiadany sci-fi channel pojawi sie niedlugo.
Rzeczywiscie w VoD maja byc filmy szybciej niz w wypozyczalniach, no i sa juz blisko podpisania umow na nadawanie f1 (kubicomania ftw).
Syfra+ jezeli tak dalej pojdzie ostro przegra w tym wyscigu, atm maja tylko 1 transponder przy n z czterema (a wiadomo, jak duzo programy w HD zajmuja). Cyfra tez oglosila wprowadzenie jakiegos programu jakosci HD, ale po rozmowie z infolinia okazuje sie, ze owszem ma taki byc niedlugo, ale nie jest planowana narazie opcja wymiany dekoderow na obslugujace ta technologie ;]
Cyfra na poczatku oferowala znacznie wiecej, bo przejela klientow Wizji TV (mnie miedzy innymi) z pakietami platynowymi.
Nie lubie C+ bo bardzo sie cenia, a to co jest wybitne tez nie jest. Ale N to dla mnie smiech na sali.
Taki drugi Polsat Cyfrowy, cyfrowa telewizja dla ubogich. Nie maja w ogole uslug premium, bo te 4 marne kanaly HD z ktorych ogladac bedzie sie w porywach 2 (nie trwaie Discovery ,bo to reklama goni reklame) to troszke za malo.
Przeciez ich oferta to jest ex srebrny pakiet C+.
Tyle mowili o kanalach tematycznych? I gdzie one? AXN z masa seriali i filmow kategori B? Czy ten ich tajemniczy movie channel w HD?
Nie chce nikogo z Was atakowac, bo to kazdy sam placi za abonament i wybiera. Ludzie nauczyli sie narzekac na C+ ale zapomnieli ze to z C+ kradnie 95% nielegalnych abonentow...