Jako, ze wczoraj moj komputer po raz kolejny odmowil wlaczenia sie w wyniku czego moja frustracja przeistoczyla sie w furie i komp nie nadaje sie juz do ponownego uruchomienia, stoje przed problemem zakupu nowego.
Znalazlem taki zestawik:
http://www.apollo.pl/zestawy/show/36
Na kompie chcialbym pograc, aczkolwiek nie ukrywam, ze nie mam obsesji grania na najwyzszych rozdzielczosciach itp. itd. Gra na srednich detalach w zupelnosci im wystarcza. Czy ten komp dalby rade pociagnac nowe gry na takich wlasnie detalach?
Jezeli nie to co polecacie?
Na stacjonarny moge wydac jakies 2500(myszki, monitora,klawiatury nie potrzebuje, teoretycznie mam jeszcze 1 gb ramu ze starego kompa, ale nie mam pojecia czy da sie go wmontowac w nowa plyte glowna, nazwy ramu nie pamietam, sprawdze jak wroce z pracy i tu wrzuce)
Mysle jeszcez o laptopie, ale nie wiem czy za hajs jaki moge wylozyc dalbym rade pograc w cos senswonego(na laptopa jestem w stanie wydac 3000)
Z gory dzieki za sensowne odpowiedzi, bo powiem szczerze, ze w tych tematach zawiesilem sie 5 lat temu kiedy kupywalem wlasnie starego kompa(tak wiem, wiem, sporo przezyl
)