Mendol napisał(a):
ta dell ostatnio coraz bardziej daje dupy.
Przyznaje racje. Jedynie sie jeszcze bronia Latitudy E6x00 i E5x00, cala reszta powoli schodzi na psy. 2 sztuki XT2 serwis odwiedzil po 2 razy, kazdy XPS 1330 kupiony w ciagu ostatniego pol roku tez zaliczyl serwisanta (o XPSach 1340 nawet nie wspomne, bo to gowno jest od czasu premiery). A tylko dlatego, ze Dell przeniosl fabryke do Chin :/
X.
PS. Za to do serwerow nie mam zadnych zastrzezen (poki co). Ale to pewnie dlatego, ze fabryka nadal jest w Irlandii.
PS2. A najbardziej mnie wkurwili, jak przyjechal serwisant do XT2 z uszkodzona plyta glowna na wymiane... co sie okazuje? Wszystkie "nowe" plyty ktore przywozi serwis w ramach wymiany sa... refurbished. Kurwa.
PS3. Najbardziej niezawodne laptopy Della, to Latitude seria D skladane w Irlandii i Polsce. Ale to juz historia :/
PS4. Ale bede sie trzymal Della, wlasnie ze wzgledu na serwis i 3 lata Next Business Day (na serwery serwis w ciagu 4h od zgloszenia). Zaden inny producent nie daje mi tak szybkiego i konkretnego serwisu, a jakby nie bylo, dla duzej firmy taki serwis sprzetu to podstawa.