mmorpg.pl


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 667 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona
Autor Wiadomość
*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 11 paź 2016, 09:36 
Cytuj  
Dzieki za wyjasnienia


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

****
Avatar użytkownika

Posty: 1283
Dołączył(a): 18.12.2007
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 09:42 
Cytuj  
Robił ktoś kiedyś refund gry kupionej w windows store? Nie widzę tam nigdzie historii moich zamówień itp, tudzież jakiejś procedury refunda. Gdyby ktoś miał doświadczenie z tym to byłbym wdzięczny.

EDIT:
ok, czat online na stronce m$ i sprawa załatwiona w 5min, aż się zdziwiłem, że tak bezboleśnie :D

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 11:11 
Cytuj  
A to w Windows Store jest cos, co trzeba refundowac? Tam sa 4 gry na krzyz, i wszystkie zajebiste (nawet ReCore okazal sie dobra gra).


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

****
Avatar użytkownika

Posty: 1283
Dołączył(a): 18.12.2007
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 11:25 
Cytuj  
Oddałem forzę, posiedziałem nad nią dzisiaj i wczoraj trochę no i dałem sobie spokój. Nie mogę używać g29 z shifterem thrustmastera, mimo patcha po wjezdzie do zalesionych i bardziej gestych terenow sa spore fps dropy niezaleznie od ustawien. Skopany port niestety, na xboxie bym pogral, na pc nie chce mi sie meczyc, wiec oddalem ;)

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 12:37 
Cytuj  
Nie wiem, ja na Forze nie narzekam, wrecz przeciwnie, dla mnie to zaskoczenie roku. Mam 60 fps w fullhd, wszystko na ultra. Fakt, sa gdzie niegdzie dropy do 45fps, ale bez przesady. Gra wyglada fenomenalnie. Tym bardziej piszesz, ze na konsoli bys gral. Tam jest 30fps, na PC tez mozesz sobie zablokowac na 30. Gram na padzie


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

****
Avatar użytkownika

Posty: 1283
Dołączył(a): 18.12.2007
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 12:49 
Cytuj  
Najbardziej boli mnie to, że nie mogę w pełni wykorzystać mojego setupu. No a gdybym chciał grać w 30fps to bym grał na konsoli, nie na pc ;D
To nie temat na to, mi gierka nie siadła i tyle.

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 18:38 
Cytuj  
fuck jeszcze wyjdzie że upgrade PC-ta zupełnie niepotrzebny i mogłem kupić xbox-a. Forza lepiej działa, mafia na konsolach ma oceny sporo lepsze ;)
Do tego nie mogę się zebrać by ten upgrade zrobić - karta już od ponad tygodnia w domu, gdybym kupił xbox-a to bym się szybciej zmusił by te 3 kabelki podpiąć.

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 19:34 
Cytuj  
Dziala lepiej, bo dziala w 30fps. Mafia to samo. Mi upgrade zajelo ok. 3h :D


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***
Avatar użytkownika

Posty: 17021
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 19:37 
Cytuj  
Kurna plus że funt żre gruz to niska cena konsol w UK.. Może coś przetargam :)

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 12 paź 2016, 21:50 
Cytuj  
Oyci3C napisał(a):
Kurna plus że funt żre gruz to niska cena konsol w UK.. Może coś przetargam :)


Śledzisz łowców? XBOX ONE można już za 890 zł wyrwać.


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***
Avatar użytkownika

Posty: 17021
Dołączył(a): 21.11.2001
Offline
PostNapisane: 13 paź 2016, 08:10 
Cytuj  
A Xbox S z UK za ~1300.

*

Posty: 6370
Dołączył(a): 16.08.2005
Offline
PostNapisane: 13 paź 2016, 08:18 
Cytuj  
Oyci3C napisał(a):
A Xbox S z UK za ~1300.


A w Polsce z 1 gra 1289 zl :D


_________________
EA in a Nutshell:
http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 13 paź 2016, 08:57 
Cytuj  
Oyci3C napisał(a):
A Xbox S z UK za ~1300.



Ta S-ke oplaca sie brac. Najtanszy czytnik UHD na rynku - o ile posiada sie TV 4k.

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2447
Dołączył(a): 4.03.2005
Offline
PostNapisane: 21 paź 2016, 08:51 
Cytuj  
na chuj im 4k, zeby gimbaza mogla sobie gierki upscalowac i mowic ze gra w 4k ? lol


_________________
Obrazek

***

Posty: 24059
Dołączył(a): 6.04.2003
Offline
PostNapisane: 21 paź 2016, 11:03 
Cytuj  
zeby ogladac filmy w 4k.

**
Avatar użytkownika

Posty: 9587
Dołączył(a): 9.02.2004
Offline
PostNapisane: 24 paź 2016, 10:47 
Cytuj  
meterrr napisał(a):
na chuj im 4k, zeby gimbaza mogla sobie gierki upscalowac i mowic ze gra w 4k ? lol


Upscalling do 4k > 900p czy nawet 1080p.


_________________
Gramsajt.pl - głupawy blog o grach

***
Avatar użytkownika

Posty: 18332
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 24 paź 2016, 11:12 
Cytuj  
4K to teraz największy hype i powinno być w monitorze 24" :D

Fony 5,5" są zapowiedziane już w 4K, niby do VR ?


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2986
Dołączył(a): 29.02.2008
Offline
PostNapisane: 7 lut 2017, 17:17 
Cytuj  
Po aktualizacji systemu (anniversary update) zniknął mi jeden dysk. W menedżerze urządzeń go widać ale liter dysku nie. Pod "zarządzaniem dyskami" widać go jako raw. Myślałem że zgubił tylko literę dysku więc mu ją przepisałem ale system chce go teraz formatowac. Tam jest masa danych i dysk był sprawny więc nie chcę tego robić. Jak odtworzyć połączenie z tym dyskiem tak jak było wcześniej?


_________________
For the pony!

***
Avatar użytkownika

Posty: 18332
Dołączył(a): 26.09.2005
Offline
PostNapisane: 7 lut 2017, 18:00 
Cytuj  
W zarządzaniu dyskami nie masz "oznacz jako aktywny" ?
Zarządzanie to dawne w "zarządzaniu komputerem".


_________________
"I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die."

*****
Avatar użytkownika

Posty: 2986
Dołączył(a): 29.02.2008
Offline
PostNapisane: 7 lut 2017, 18:11 
Cytuj  
Próbowałem i dupa. Przeinstalowalem sterowniki i tak samo. Odpialem i podłączyłem do innego kompa - to samo. Cos Win10 musial ostro spieprzyc. Spróbuję odzyskać partycję przez jakiś soft ale muszę poszukać czegoś co mi jeszcze większej kaszany nie narobi.


_________________
For the pony!

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 667 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | Theme based on Zarron Media theme | Copyright © 2001-2012 MMORPG.pl Team
Redakcja MMORPG.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc komentarzy i odpowiedzi umieszczanych przez uzytkownikow.