Dziggolo napisał(a):
1. Nie wiem kiedy kończy się tutorial, bo co bym nie zrobił to za jakiś czas mam nowe komunikaty
Jak sie skonczy to dostaniesz komunikat ze sie skonczyl.
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
OPLACA sie zrobic wszytkie misje tutorialowe z wszytkich 3 karier. Dostaniesz pare statkow za free, troche skillbookow i kaske.
Dziggolo napisał(a):
2. Nie wiem jak joinąć do ich kanału, żeby pogdać co i jak.
CHANNELS AND MAILING LISTS --> kilkasz JOIN --> nazwa: "CENTRALA NOOBS"
Dziggolo napisał(a):
3. Wyczaiłem, że atrribs są teraz defaultowe a potem można je zmienić. Gdzieś tam mi przemkneło, że jednak ich zmiana na początku ma znaczenie na sensowne. Chodzi mi o to, że jeżeli chcę robić konkretne rzeczy np walka, pve +pvp to bez sensu żebym pchał się na naukowca.
Tak czy siak, nie wiem jak je dobrze zmienić.
Popytaj w grze najlepiej o to bo tutaj nie chce mi sie rozpisywac.
Pamietaj ze mozesz to zrobic TYLKO DWA razy - potem dopiero po 12 m-cach.
Dziggolo napisał(a):
4. Średnio wiem co najpierw rozwijać, przypadkiem trafiłem na learningi w sklepie, które chyba są istotnem na początku gry - zakupiłem tyle ile mogłem.
Lerningi to podstawa. Skiluj je, jak uzbierasz troche kasy i wbijesz podstawowe na 4 to zakup komplet tych drozszych i je tez skiluj na minimum 4. Jako ze to troche potrwa to polecam najpierw doskilowac do cruiserow zebys mial czym latac misje i sie nie zanudzil patrzac jak odlicza sekundy.
Dziggolo napisał(a):
5. Zrobiłem do tej pory pierwsze misje oraz 3 misje z kariery wojskowej i nie wiem właśnie czy robić kolejne 7 czy jakoś się spróbować przemknąć do Unseen, o ile podczas lotu ktoś przypadkowo nie zatłucze mnie ogniem z silników...
Zrob sobie tutoriale. Unseen ci nie ucieknie. Zawsze tez mozesz podleciec i sie zapisac i wrocic do misji tutorialowych. W high sec na 99% nikt cie nie zatlucze.
Dziggolo napisał(a):
6. Niby poczytałem co należy rozbudowywać na początku u Amarrów i w sumie sensownie brzmi biorąc pod uwagę jakich broni używam itp. Tyle, że ja tych skilli wogole nie mam i nie wiem czy muszę je kupić dopiero, czy same przyjdą z czasem...
Jedyne skille jakie dostaniesz "od gry" to te z tutoriali. Reszte musisz kupic na markecie.