Dziggolo napisał(a):
1. Nie wiem kiedy kończy się tutorial, bo co bym nie zrobił to za jakiś czas mam nowe komunikaty
Jak sie skonczy to dostaniesz komunikat ze sie skonczyl.
OPLACA sie zrobic wszytkie misje tutorialowe z wszytkich 3 karier. Dostaniesz pare statkow za free, troche skillbookow i kaske.
Dziggolo napisał(a):
2. Nie wiem jak joinąć do ich kanału, żeby pogdać co i jak.
CHANNELS AND MAILING LISTS --> kilkasz JOIN --> nazwa: "CENTRALA NOOBS"
Dziggolo napisał(a):
3. Wyczaiłem, że atrribs są teraz defaultowe a potem można je zmienić. Gdzieś tam mi przemkneło, że jednak ich zmiana na początku ma znaczenie na sensowne. Chodzi mi o to, że jeżeli chcę robić konkretne rzeczy np walka, pve +pvp to bez sensu żebym pchał się na naukowca.
Tak czy siak, nie wiem jak je dobrze zmienić.
Popytaj w grze najlepiej o to bo tutaj nie chce mi sie rozpisywac.
Pamietaj ze mozesz to zrobic TYLKO DWA razy - potem dopiero po 12 m-cach.
Dziggolo napisał(a):
4. Średnio wiem co najpierw rozwijać, przypadkiem trafiłem na learningi w sklepie, które chyba są istotnem na początku gry - zakupiłem tyle ile mogłem.
Lerningi to podstawa. Skiluj je, jak uzbierasz troche kasy i wbijesz podstawowe na 4 to zakup komplet tych drozszych i je tez skiluj na minimum 4. Jako ze to troche potrwa to polecam najpierw doskilowac do cruiserow zebys mial czym latac misje i sie nie zanudzil patrzac jak odlicza sekundy.
Dziggolo napisał(a):
5. Zrobiłem do tej pory pierwsze misje oraz 3 misje z kariery wojskowej i nie wiem właśnie czy robić kolejne 7 czy jakoś się spróbować przemknąć do Unseen, o ile podczas lotu ktoś przypadkowo nie zatłucze mnie ogniem z silników...
Zrob sobie tutoriale. Unseen ci nie ucieknie. Zawsze tez mozesz podleciec i sie zapisac i wrocic do misji tutorialowych. W high sec na 99% nikt cie nie zatlucze.
Dziggolo napisał(a):
6. Niby poczytałem co należy rozbudowywać na początku u Amarrów i w sumie sensownie brzmi biorąc pod uwagę jakich broni używam itp. Tyle, że ja tych skilli wogole nie mam i nie wiem czy muszę je kupić dopiero, czy same przyjdą z czasem...
Jedyne skille jakie dostaniesz "od gry" to te z tutoriali. Reszte musisz kupic na markecie.