Ja tam zawsze mówię ,że Caldari to rasa dla raciarzy : p
No ale to moja subiektywna opinia i mam tylko matary wyskillowane
.
Generalnie to tak jak Absu zauważył liczy się doktryna Corpa i pod nią trzeba skillować .Drake do kampienia w low nie jest taki zły 100 tysiaków eff hp i jakiś tam dps jest.No i sentry spokojnie wytrzyma + pzu wszystko zwraca.
Na przykład Black Souls Industries często lata tylko w drakach po low.
http://www.blacksouls.pl/
Cytuj:
Jak już pojawią się pytania czy cs nadaje się na ganking w low to i ja zadam pytanie, czy recon to tylko semi-afkowanie w cloaku dla szatana...to znaczy fc czy jednak można polatać w szeregu i porobić JAKIŚ dps dronkami (przy okazji)?
hym powiem jak to u mnie wygląda .Z rekonów latam rapierkiem.Więc w high mamy :covert cloacka II , expanded probe launcher,650mm arty II,covert cyno .
No i w zasadzie nigdy nie afkuje
,scoutuje , szukam ludzi probami do zransomowania .No a w czasie bitki trzymam się swoich 40+km i daje weby.W dronebayu zawsze drony ecm.Także tak średnio z tym dpsem .Trochę tym działkiem ludzi łaskocze ;P.
Cytuj:
to znaczy fc czy jednak można polatać w szeregu i porobić JAKIŚ dps dronkami (przy okazji)?
Wydaje mi się ,że zawsze można. Dla chcącego nic trudnego.To jest eve online i to ty jesteś Sprite . Wszystko zależy od fitu i gangu.
Z cloakujących rekonów dpsowy czołg to pilgrim bijący dronami.