Mac napisał(a):
Kopanie / ratting to faktycznie prawdopodobnie ok. 10h dziennie zeby wyciagnac taka sume.
dokładnie, dodatkowo plexy. handel też, ale nie biore tego na teraz pod uwage. stawiam na plexy 6/10 dwoma charami lub z kumplem.
kopac na 5 hulków nie dam rady - za stary jestem ale kwoty im wychodzą ładne (5 osób każdy kopie innego dnia (korzystajac z 4 hulków kolegów) jeden dzien w miesiacu)
jeden dzień, tak jak mówisz z 10h i miesiąc gry opłacony - na luzie. mozna tak codziennie i nie jest to kwestia farta, ale po co jak można na codzień pew pew.
znam kolege który kupuje kontrakty i zarabi ana tym kosmiczną kase - ale to magik wiec nic nie wiem i nie umiem powtórzyć
o mykach na handlu sie nie wypowiem bo to tajemnica różnych osób i lepiej nie gadać. jakbym stawial na handel woziłbym do lowseca.
widze że ktoś wyżej opluł sobie brode
EDIT:
@Mac
atm 0.0 jest zajebane plexami po sam sufit. kopy. normalnie skanujesz i robisz. oczywiscie nie mam ani dobrego chara do skanowania ani tym bardziej dwoch ktorymi tam polece i sklepie to.
widze natomiast ile sie na tym zarabia. w przyszlosci planuje tylko plexy jako metode zarabiania, no moze tez kopanie - zalezy jak sie wojna potoczy.