Droga poznania i zrozumienia na przykładzie Desha ...
Deshroom napisał(a):
Wysłany: 03 Lis 2008 22:46
Lukis napisał(a):
Deshroom: nie myslales zeby rzucic to kopanie i kerberke w cholere i pojsc do jakiegos konkretnego korpa pvp?
kopanie to mój świadomy wybór
1. soldier kariera to farma misji
2. nudzi mnie salvager i granie vs npc na misjach
3. nie interesuje mnie siedzenie z corpem na ts czy vencie
4. tak, lubie kopać i im wolniej tym lepiej.
5. korpa chciałbym inter, ale na dziś nie czuje się na siłach gadać o mechanice eve po angielsku.
moze kiedys zmienie zdanie. plan mam taki ze bede kopał dopóki sie nie wyskiluje do kopania i do pvp/pve. wtedy bede kopał, ale nie tylko.
ogolnie cokolwiek ci odpowiem zaraz przyjdzie jakas madrala i bedzie mi tłumaczyć
O Desh z dnia Wysłany: 04 Gru 2008 15:12
Scorpio napisał(a):
Lukis napisał(a):
Scorpio napisał(a):
Desh jak chłopaki daja ci dostep to pogadajta, moze cię wezmą do siebie do korpa BeachBoys, oni maja dobry, tłusty 0.0 ... tylko trzeba walczyc
desh z tego co pisal kiedys wczesniej to lubi pokopac a pvp go nie jara
Kassei: jesli chodzi o kopanie to pvperzy u nas najwiecej ryja w e2-,
zasuwaja na kilka hulkow zeby na vagasy zarobic
w e2- jest miesiecznie tyle do zrycia ze nie idzie sie obrobic
Bo on nie zna PvP w 0.0 ... zwłaszcza w BoBsach ... i ogólnie nie wie pewnie czym się różni życie w 0.0 od empire i rypania misji, co najwyzej moze miec za malo SP na to zeby raty trzepać u was na belcie
Włsnie miałem napisac, też o tych PvP w hulkach ... z ust mi to że tak powiem wyjołeś
Wysłany: 05 Gru 2008 16:41
Scorpio napisał(a):
Deshroom napisał(a):
@Shadhun
jestem pewny że masz racje ale w sumie to juz bez znaczenia bo wczoraj zrobiłem około 150j (połowe shuttlem, połowe Hurkiem)
sytuacja jest taka że nie ma mnie już w empire i nie ma żadnej mojej rzeczy w empire. mój hurek jest w 0.0 i dziś sie bede zastanawiał czy znajdą się takie raty na pasku które dam rade rozwalić.
musze tylko jeszcze umrzeć bo ciągle mam medicala w empire i założyć sobie JC w Jita - tam mam robić zakupy potrzebne mi w 0.0.
no to głeboka woda
przyznam że 0.0 to ogólnie kompletnie nie singleplayerowy klimacik.
aha co prawda w drodze powrotnej spodowali mnie i głowa pusta (tak wiem to głupie ale po 100j w shutle w drodze powrotnej po założeniu JC w 0.0 poszedłem sie odlać. nie było mnie mniej niż minute
I to było by podsumowanie kerbirzenia w empire. Graty
To jest to własnie o czym pisze, 0.0 urasta do rangi horroru u nieswiadomych niczego misjonarzy
Bierzcie statek pod tylek, szukajcie korpa w 0.0 i bawcie sie !!! a nie memlacie te głupie misje w empire za jakies drobne iski, chcecie kopac AFK barka veldespar ... brr
Ale w sumie Desh, bez urazy mogłeś powiedzieć że zmieniłeś plany hrhrhr, nie musiałem się wczoraj logowąc i sprawdzać standow korpa hrhrhr
Chyba wie chłopak co pisze, zapraszając ludzi do 0.0, do korpa PvP.
Aczkolwiek, sam 2 czy 3 krotnie przeżyłem szkolenie UA, i powiem że jest naprawdę dobre, bardzo dobry jest/był support starszych graczy na korpowym. No, ale wiecznie tam siedzieć nie można.