Po prostu ogrom mozliwosci, a fitowanie itp. to fun, jest na tyle tego wszystkiego, ze nawet po wielu latach są czyms zaskakiwani a mimo wszystko łączy sie w jakąś logiczną całość. Gra do tego wyglada bardzo ladnie i jest swietnie rozwijana. Faktycznie dzialajaca ekonomia w grze i to gracze tworza ciekawą otoczkę. PvP jeszcze nie zdazylem sprobowac ale patrzac po roznorakich opcjach zapowiada sie mega pro. Community znacznie lepsze niz w innych mmo. Misje niby są powtarzalne ale w jakiej innej grze trzeba np. przygotowywac sie przed questem? zmienic ammo i inne pierdoly. Wszystko opatrzone dodatkowym ryzykiem, moge poleciec do low i zarobic wiecej ale moga mnie rozwalic. latanie we flocie, piratowanie, minning, scanning, anomalie, colony, industry... w pizdet rzeczy.
Jakby ladnie wyszlo polaczenie Eve + Legion + Valkyrie to mozna olac inne gry
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zamierzam przedluzac abonament nawet jesli nie bede za bardzo gral, ale chociaz skillowal.
Poza tym dzis w nocy siedzialem do 4 nad ranem, co w zadnej innej grze nie zdarzylo mnie sie dawno. Poza tym trzeba wiecej grac z ludzmi, bo to jak w kazdym mmo jest znacznie lepiej. Z tym, ze mam nadzieje wkrotce miec wiecej mozliwosci co do uzytku mikrofonu ;p
Dodatkowo imo mozna i nolific a takze czasem grac semi-afk.