Co do tego czy zamierzam grac tylko do release WHO to nie wiem , jak mi sie bardziej spodoba to pewnie nie tylko .Pozatym do premiery WHO jeszcze troche czasu jakby nie patrzec i może jest to odpowiednia pora by dać szansę EvE
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
.
A teraz pytanie z innej beczki :
Qmple z racji tego iż w końcu postanowiłem z nimi zagrać dali mi pewien prezent
(są w dobrze prosperującym corpie górniczym) - mianowicie 1 bilion ISK :F .Zapewne jakies 450M ISK pojdzie na TC 60 dniowy ale co zrobic z resztą :E .Narazie nie pcham sie do lepszych statków itp bez dobrze rozwiniętych skilli ale myślałem nad kupnem zestawu implantów + 4 np i przykładowo wyskilowanie w jakimś tam stopniu chara tak żeby móc sobie robić potem spokojnie misje lvl 2/3 np .Czy to dobry pomysł (oczywiscie nie latał by do rejonów dużego ryzyka żeby tego nie stracić n początku
).Bo implanty + zrobienie adv learning na lvl 4 i learning też na lvl 4 dało by dość dużego kopa jeśli chodzi o czas nauki nie ?
Kolejne pytanie to "to" czym latać .Przyznam szczerze że zawsze chciałem latać czymś dużym - tutaj jednak jest ograniczenie skilli i bez dobrze rozwiniętych i jako takich umijętności nie ma co wsiadzać do dużych shipów .Przyznam że preferują raczej walkę na dystans np rakiety albo railguny (chociaż rakiety podobają mi się najbardziej) .Z tego co wiem jednak statki Gallente do rakieto stworzonie nie są prawda?Jeśli to nie zapewne musiałbym polatać innymi shipami tylko co polecacie tak żebym sobie spokojnie przykładowo przez te 2 miechy skillował np ?