Primo: nie śpiesz się tak bardzo do większych statków. Co ci po takim BC skoro połowy rzeczy w nim nie zamontujesz ?
A trzeba zaznaczyć, że zanim dojdziesz do misji lev 3 to potrzebny jest odpowiedni standing(czyt. reputacja).
Czyli choć byś kupe zrobił i tak musisz przejść przez xx misji lev 1-2, gdzie latasz 1-fregatą lub deską 2-crusem.
w tych pierwszych misjach jak będziesz je robił solo to w sumie prawie nie ma tank-owania. Na misjach lev 3 uuu tu już się zaczyna(nawet niektóre misje lev 2 są dość kłopotliwe).
Pamiętam jakiego zonka miałem jak poleciałem z podstawowym tankiem na misję lev-3 - spierdalałem, że aż miło
Dobry zarobek na poczatku można zrobić bawiąc się jako salvager dla innych graczy, którzy wykonują misje lev 4 (po jednej takiej miałem 50 baniek). zajeło mi to jakieś pół dnia grania.
Jak jesteś sponsorowany to huhu
Implanty oczywiście kup i zainstaluj ale nie baw się w pvp do póki nie dorobisz się "jump clone" - Bo bez tego to strata jajka jest cholernie bolesna
dobrze jest skillować learningi, a w pomiędzy nimi skillowac parę innych rzeczy - coś do tanku i dps, polecam robienie skilla connections - automatycznie podnosi ci standingi więc szybciej "awansujesz" u misjonarzy