2007.05.28 19:06 PQ - Dyrektor SHCK
Wprowadzam z dniem dzisiejszym zamordyzm na opach
10 mln kary za nieuczestniczenie w opie od kazdego roku grania.
odwolania od kar do Dormia.
Dzisiesi finałowcy:
Piocha - zakupy w empire wyjezdża (ostrzezenie)
matinezo - nie reaguje nie odpowiada, prawdopodobnie AFK od 2/3 godzin oczywiscie w imperium (ostrzezenie)
Jak nie chcecie zamordyzmuby PQ to info do dormiao zdjecie mi upranien dyrektorskich.
bede wyrzuczal
to nie jest dowcip
2007.05.28 22:30 Martinezo
hola, hola panocku
Eve traktuje jako rozrywke, i tylko i wylacznie rozrywke. Pracuje w realu i obawiam sie, ze nadgodziny przed komputerem w domu mnie nie interesuja.
Od corpa jak do tej pory absolutnie nic nie dostalem, a co za tym idzie musze sie przyznac, ze nie czuje wewnetrznej potrzeby stawiania sie na kazdy rozkaz i wyrabiania ilustam godzin "w czynie spolecznym". Chcialbym zaznaczyc, iz tak jak kazdy z nas place ten 25% podatek.
I chyba tyle, moze jeszcze dodam, ze raczej jestem przyzwyczajony do wspolpracy i dobrowolnego pomagania sobie, a nie zamordyzmu i slave-ikowania.
2007.05.28 22:30 Martinezo
Od corpa jak do tej pory absolutnie nic nie dostalem, a co za tym idzie musze sie przyznac, ze nie czuje wewnetrznej potrzeby stawiania sie na kazdy rozkaz i wyrabiania ilustam godzin "w czynie spolecznym". Chcialbym zaznaczyc, iz tak jak kazdy z nas place ten 25% podatek.
2007.05.29 06:49 Ashigara - member
Napisałeś: "I chyba tyle, moze jeszcze dodam, ze raczej jestem przyzwyczajony do wspolpracy i dobrowolnego pomagania sobie, a nie zamordyzmu i slave-ikowania."
Sorki, ale uprawiasz hipokryzje w tym momencie, gdy nie ma Cie w gangu na wspolnym opie. A nie ma Cie nawet w Stain.
2007.05.29 07:48 Martinezo
tam jest tez takie slowo jak "dobrowolny". Raczyles zauwazyc?
2007.05.29 07:54 Ashigara
przepraszam a co to zmienia, skoro i tak nie ma cie na wspólnych akcjach, bez względu na to czy są obowiązkowe czy dobrowolne.
2007.05.29 08:23 Dormio - CEO
Raczej należałoby powiedzieć - nie chciałeś skorzystać. Korp oferuje Ci wiedzę i pomoc a z rzeczy bardziej przyziemnych miałeś za darmo transport do Stain, masz możliwość korzystania z 0.0 i zarabiania na tym kasy, masz możliwość nauczyć się PVP pod okiem doświadczonych ludzi. To wszystko w sumie za rzadko wymaganą ale jednak obecność na OPach.
Odpowiedzi jakie dotychczas udzieliłeś nie dają nam "miłego" obrazu Twojej osoby. Nie widzę sensu bycia w korpie jeśli się nie bierze aktywnego udziału w jego życiu. Jeśli potrzebujesz dodatkowego kanału dyskusyjnego to idź sobie na Polish. Kasa choćby miało to być 100% z podatku w tej grze nie jest najważniejsza.
Podsumowując, jak myslicie ile bylo glosow za pozbyciem sie z korpa MArtinezo a ile za zdjeciem uprawnien i funkcji PQ ??