Cytuj:
Teraz pytanie numer dwa, to nie jest tak ze do skanu sa brane dane tylko z 4probe'ow? Bo piszecie o pieciu, a jeszcze nie spotkalem sie z taka metoda.
Ja pisze o pięciu.
Zasada jest taka ,że 4 proby to jest minimum ,żeby wyskanować ship.(podkreślić /pogrubić minimum ).
Sporo ludzi skanuje z 7. Osobiście preferuje 5 , bo szybko się tym operuje, a przy skanowaniu graczy na ssie , każde kolejne sekundy skanowania grają na twoją niekorzyść. Radzę sobie z pięcioma to skanuje z pięcioma.
Sygnatura ma być wewnątrz środkowej proby .Zbliż pozostałe do środkowej .
Przyznam ,że nigdy nie skanowałem posa -chyba że kierunkowym ,ale teoretycznie zakładam ,że jest 400 monów w systemie to może to ma sens
.
Mój skan przy 5 probach.
Max zbliżenie .
http://img29.imageshack.us/img29/8732/skanpos.jpgWydaje mi się ,że to już kwestia skila.
Cytuj:
Mam praktycznie LV4 we wszystkich skillach od skanowania
Grunt to dokładność.Czyli jakie masz ?
Sam kuleje tylko z skillem od scan str ,który mam na dwa( tylko,a to chyba najważniejszy hehe ,ale jest w planie za tydzień ^^ ) ,a resztę jak ty i mam lepszy rezultat . Założę się ,że przy lvl 4 ze spokojem będzie setka.
Z ciekawości wypuściłem 7 prob i drgnęło do 90.15 %
Pierwsza rzecz , której nie wyskanowałem
Edit : jeszcze jest taka kwestia ,że wybrałem obiekt przy skanie 64 au - pojawiły się jak sądzę tylko szpilki - mogłem kropki policzyć na palcach jednej ręki .Przy 32 au miałem wysyp kropek.Może skanujesz jakiegoś silosa ?
Możesz jeszcze sobie sprawić wyrzutnie sistersów to tam grosze są + implant +6 % do scan str.