Zakupiłem niedawno w EMPiK-u pudełko z grą i pomyślnie przeprowadziłem instalację. Trzeba było następnie utworzyć własne konto gracza ("new account"), więc wypełniłem wszystkie wymagane tam rubryki. Zdziwiło mnie jednak przy tym to, że w żadnym miejscu nie trzeba było podawać kodu sprzedawanego wraz z grą i umieszczonego w środku pudełka. Po kilku próbach wygenerowałem też "Username" i "Password", które system wreszcie przyjął. Następnie ukazała się wiadomość, bym poczekał sobie na to, jak na mój e-mail nadejdzie link, poprzez który aktywuje się całą grę. I tu zaczęła się cała "zabawa", bo już 2 dni czekam bezskutecznie i nic. Nie pomaga również powtarzanie mojego "Username" i "Password" w zakładce niebieskiej "Account", choć ukazuje się nawet i komunikat, że link nadejdzie teraz w ciągu...15 minut!
Co się dzieje? Czyżbym czegoś nie dopełnił? Nadmienię tylko, że kiedyś linka z aktywacją nie dostałem również wcale w przypadku gry "ARCHLORD", w rezultacie czego musiałem zrezygnować z przyjemności grania w ten tytuł. Obawiam się, że sytuacja powtórzy się i teraz, a i wyczerpie mi się 30-dniowy okres darmowego grania.
Co mam robić? Pomóżcie!!!!!!!!