Robo napisał(a):
Nie no, tak bez większej farmy i robienia jakichś bardziej czasochłonnych deedów.
Bez większego farmienia to chyba tylko około 20 poziomu, ale osobiśćie mam konto Vip więc mówię orientacyjnie.
Gra znów mnie wczoraj miło zaskoczyła, najpierw całkiem zabawnym questem na zdobycie konika - trzeba wskoczyć szybko na odpowiedniego wierzchowca w zagrodzie i przejechać wyznaczoną trasę wyścigową w 2 minuty i 50 sekund
Podobno w czasie letnich festiwali są zawody, wyścigi konne i konkursy wędkarskie, a ludzie gadają po wsi że mają dodać nowe hobby
Zdarzają się tez takie perełki wśród questów:
- idź na przeszpiegi do obozu goblinów, ale jeśli jakikolwiek goblin Cię zauważy, także w drodze powrotnej to questa nie zrobisz
- takich questów brakuje jak na lekarstwo w grach MMO
No ale granie na instrumentach jest super
Wczoraj, przed "ałkszionhałsem" jeden gracz stanął i grał standard z muzyki klasycznej a na ryneczku jeszcze inny na lutni zagrywał przeboje mojej ukochanej kapeli AC DC... całkiem fajnie brzmiało to w wersji "unplugged"
P.S.
Osobiście nie lubię twórczości Tolkiena, mimo że uwielbiam fantasy, ale tak sobie myślę że każdy kto lubi Tolkiena i gry MMO to musi przynajmniej spróbować pograć