sula napisał(a):
Ogólnie Lotro imho teraz jest gorsze niż kiedyś było, ale jak chcesz spróbować to chyba nie ma większego sensu szukać boxów.
Co masz na mysli piszac "kiedys"?
Moim zdaniem jest gorsze niz na poczatku, kiedy na rowni z zabijaniem potworow liczyl sie klimat i takie rzeczy jak granie muzyki, housing (wprawdzie zjebany troche) i itemy do housingu, pijacka reputacja
itp
Teraz niestety gra poszla sladem wowa czyli wazny jest wyzszy lvl, wiecej HP i nowe bossy do zabicia. Caly pozostaly content lezy... Pewnie tego oczekuja coraz mniej wymagajacy gracze, ale mimo wszystko szkoda...
No i teraz max lvl i caly watek fabularny mozna zrobic solo - nie wypuszczajac z reki piwa. Poziom trudnosci jest bliski zera..., zeby przypadkiem ktos nie zginal i nie poszedl grac w wowa czy jakies inne gowno.
Craft jest tez juz rownie banalny jak w wow. Wymaksowac kazda profesje mozna w jeden dzien...
Za to nie widze, zeby LOTRO bylo gorsze niz rok czy dwa temu, bo tendencja do uproszczenia gry utrzymuje sie od dawna. Graczy jest ciagle duzo. Ja np. z przerwami gram caly czas od premiery i jara mnie kazda nowa lokacja i kazdy ciekawy watek fabularny. Gdyby to byla gra w innym uniwersum to byl ja rzucil juz dawno temu.