Lil napisał(a):
Kassei napisał(a):
Ta mapa to imo czysta bzdura... Zastanawiam się po chuj w ogóle ktoś coś takiego rysuje, bo jedyne co wprowadza to zamieszanie.
...
Z tego co się głośno mówi to pierwszy pełnoprawny dodatek będzie obejmował Rohan, a wcześniej zostanie dodane trochę śródziemia w kolejnych content patchach.
...
Oczywiście to też nie są oficjalne informacje, jednak mają coś wspólnego z rzeczywistością w porównaniu do tej chuja wartej mapy.
jeden post a zaprzeczasz sam sobie. Dementujesz jedne plotki a wypuszczasz nowe plotki. Niby na jakiej podstawie twoja plotka ma byc wiarygodniejsza od tamtej plotki ?
Wszystko to sa spekulacje fanow.... jednak w kazdej plotce jest zawsze troche prawdy.
Taaa, tylko, że z tą mapą to już ktoś całkowicie popuścił wodze fantazji... Plotka o Rohanie to nie jest żadna nowość i jako takiej jej nie przytaczałem - jest ona na tyle powszechna, że chyba każdy o niej słyszał. Jednak to, że słyszałem już ją od masy niepowiązanych ze sobą osób, nie zmienia faktu, że z prawdą najprawdopodobniej nic wspólnego nie ma. Zresztą ja i tak w żadne nieoficjalne bzdety nie wierzę od czasu jak w SWG mieli wg. plotek zrobić revmap commando a w rzeczywistości ujebali 70% gry zmieniając ją w niegrywalnego gniota