Sobtainer napisał(a):
Pwiedź mi, jak ustawić grafikę na najlepszą jaka może być? czytam i czytam fora zamknięte dla nas ale coś znaleźć nie mogę, a wspominałeś o tym.
Duzy plus w ustawieniach video/debug daje odznaczenie "force", nie pamietam pelnej nazwy ale sa dwa kolo siebie, sporo zabawy jest tez z bloom bo masz chyba cztery suwaki co daje kombinacji masakrycznie duzo, oczywiscie trzeba pamietac o restarcie gry bo sporo zmian nie dziala inaczej.
AA nie dziala poprawnie z tego co widze bo roznica miedzy 2x i 16Q jest mie widoczna, nie wiem czy jest to zaimplemetowane do gry narazie, wiec pozostaje wylaczenie tego w grze i wymuszenie w ustawieniach nvidii/ati na sztywno co daje efekt zarabisty.
konrador napisał(a):
Rownie dobra grafika byla/jest w EQ2, Vanguard, tylko zeby o tym wiedziec trzeba wysciubic leb poza WOW choc na chwile. Lubie AOC, przy czym nie jestem fanboiem, ktoremu od MMO-glodu dawno wyschly galki oczne.
Grafa w EQ2 jest gorsza i uzyskanie max dobrego efektu jest nie osiagalne na tym sprzecie na jakim mozna to uzyskac w Conanie, a Vanguard to inna bajka i szkoda nawet porownywac.
Sa tez detale w AoC, ktore maja na celu zmniejszenie wymagan, widac ze ida na kompromisy ale calkiem dobrze im to wychodzi, oby tak robili z innymi grami to nie musilibysmy plakac nad wydajnoscia kompow do EQ2 czy VG.
Temat chyba jest w tech becie, zerkne potem.