embe napisał(a):
Zreszta po co wam to wiedziedz, wy juz wybraliscie marudzenie, szkoda ze takie osoby dostaly general bety bo to zmarnowane konta.
Imo lepsze dla ewentualnego rozwoju gry są osoby "marudzące" niż ludzie jak ty, którzy są tak zaślepieni swoim fanboizmem że nie potrafią dostrzec konkretnych i rażących błędów. Serio,nie widziałem chyba nikogo piszącego tak fanatycznie z uwielebieniem o jakiejś grze na tym forum, a sporo kretynów sie tutaj przewineło. Potrafisz napisac coś negatywnego o tej grze czy ręka ci uschnie ?
Wyjaśnisz mi w jaki sposób nasze marudzenie na mmorpg.pl może zaszkodzic tej grze ? Albo w jaki sposób miała by jej pomóc banda fanboiów którzy by grali w nią i byli szczęśliwi nawet gdyby devsi nie robili nic by ją usprawniać ?
Ja wiem, co będzie oferował AoC w endgame, nie przekonuje mnie to , nadal uważam że to jest gra bez pomysłu. Twórcy sami nei wiedzą w jakim kierunku chcą ją rozwinąć.
Cytuj:
Dla was schematy utarte w WoW sa jedyna mozliwoscia dla gier mmo i nie miesci sie wam w glowach chyba fakt ze to co oferuje AoC daje szanse na duzo wieksza grywalnosc.
Uuu fanboi z braku argumentów czepia sie "bzydkiego wow-a". Jakbys nie zauważył to Mendol z wowem ma wspólnego tyle co nic, ja osobiście grałem w wow-a od cholery czasu ale nigdy nie uważałem go za ideał mmorpg.
Wole rozwiązania typu EvE/UO i ta gra jest bardzo biedna jeśli chodzi o to co oferuje w porównaniu z tymi tytułami.
Cytuj:
wygladaja jakbyscie ratowali swiat przed ta gra.
A twój każdy post wygląda jakbys bronił dziewictwa ukochanej przed bandą złych barbarzynców którzy smią nie rozpływac sie w zachwytach nad tą (jak narazie) przeciętną grą.