Cytuj:
Coś kiepsko tu wygląda na zamysł przewagi PvP. Zresztą nie chce wszczynać wojen PvP vs PvE ale można też uznać, że PvP bo notoryczne powtarzanie tych samych czynności w celu zabicia innego gracza.
Sry jeżeli nie widzisz róznicy w biciu moba ze skryptem o złożonosci cepa a innego myslacego (czasem mniej, czasem bardziej
) gracza to już nie moja wina
Cytuj:
wielu by z was chciało full pvp a pomyśleliście może o takich noliferach ktorzy nie maja pracy,rodziny i siedza 24/h w grze? bo ja juz kilku takich widzialem i skurwysyny maja prawdziawa radoche tlukac duzooo nizsze levele i nic takiemu nie zrobisz bo nei masz znim szans
Dlatego cały czas utwierdzam sie w swoim przekonaniu że levelówki nie nadają sie do full total hardcore pvp.
Cytuj:
dlaczego mam cos tracic za to ze zabije kolesia 20lvl nizej? kto mu broni zawolac kolegow i sklepac mnie? to sa zdrowe fajne sytuacje ;-p
a nie jakies sztuczne wymysly.
Też fakt. A jak to było rozwiązane w 'grze idealnej' UO ? Pytam serio bo nie wiem.
Cytuj:
Nie masz tracic , tylko malo zyskiwac. Chodzi dokladnie o to , zeby bylo to teoretycznie mozliwe , ale faktycznie po prostu sie nie oplacalo , bo to imo po prostu niszczy gre i robi ja glupkowata.
No, zero xp za zabicie low lvl gracza, tak samo jak low lvl moba, po za tym loot sam by to regulował przecież gracz niskolevelowy nie posiada nic co by cie interesowało. Co nie zmienia faktu ze w wow byli ludzie potrafiący siedziec w STV 12h dziennie i zabijac low lvli nie majac z tego kompletnie nic.