raph napisał(a):
czy ktoś byłby w stanie , OBIEKTYWNIE odpowiedzieć na moje pytanie, tyczy sie to osób które dotychczas miały na żywo styczność z grą.
Czy dla gracza znudzonego już WoWem, oczekującego jakiejś świeżości (choć nie totalnej i bardzo orzeźwiającej) optymalnym wyjściem jest zamówienie preordera AoC ?
mysle ze tak - ja jestem takim znudzonym graczem i polowa mojej gildii ktora przechodzi do AoC (juz chyba ponad 50 osob)
aczkolwiek jest to zdanie w pelni subiektywne
ale teraz nikt nie zagwarantuje Ci czy gra bedzie dobra czy zla
jest jeszcze wiele niewiadomych ukrywanych przez devsow ktore wyjda dopiero po release
ale zapowiada sie wypas
powinna miec tak z 75% moich oczekiwan po mmo
Deshroom napisał(a):
nie mam, login i hasło z FP pozwala spaczować clienta ale nie pozwala się zalogować do gry. (paczer wymaga loginu i hasła)
użyłem kodu z FP i utworzyłem sobie konto.
wywaliłem już go i właśnie instaluje clienta z FP - chciałem sie dowiedziec czy sa identyczne. wracam w niedziele z majówki i nie chce miec zonga ze cos nie działa w starym kliencie i bede musial paczowac tego z FP
własnie dlatego że open ma ograniczenia boje sie że client ma róznice
ktos na forum conana odpowiedzial duzym fontem i kapsami DOWNLOAD FP VERSION na takie pytanie
i mysle ze lepiej popaczowac sobie tego z fp - ch wie co oni tam wymyslili
jak byla beta Gamespot chodzily plotki ze na zwyklym kliencie (z CB) mozna bedzie pograc - co okazalo sie nieprawda