Cytuj:
I jak można nazwać wyganianie ludzi z polskiego forum, dlatego, że lubią polski język?
No to sobie lub ale:
Cytuj:
sam jestes obciach, wstydzisz sie swojego ojczystego jezyka , ja lubie ang, niem, jakikolwiek ,ale moj ojczysty jezyk jejst dla mnie najfajniejszy, w zadnym jezyku nie potrafie tak wyrazic tego co mysle, z tym sie urodzilem i tak zostanie, ty tez tak masz ale uwazasz ze to obciach...naucz sie szanowac siebie
To nie twoj cytat. A to bylo do tego cytatu
Cytuj:
Ja pitolę, ale jesteś pr0. Wiem, że teraz moda na angielski, ale z takim głupim pozerstwem to się jeszcze nie spotkałem. Jeśli tak nie lubisz polskiego, to co tu jeszcze robisz? 2,5k postów, współczuję bólów, jakich niewątpliwie musiałeś doznawać pisząc tutaj. Męczennik kur*a.
A to twoj z kolei.
Sorry, ale no chorobcia, na diabla komus robic wyrzuty bo nie lubi polskiego, ruskiego czy tam chinskiego ? Na dluzsza mete mnie to jebie co lubicie :<.
Cytuj:
Napisałem wcześniej, że nie planuję grać na polskim serwie. Kto tu nie potrafi "czytać ze zrozumieniem"?
Mozemy sie zaczac lapac za slowka. A czy ja napisalem ze nie bede gral na polskim serwie bo ty tam bedziesz 0o.