konrador napisał(a):
Klient nie jest stary. Nie wierzcie w durne tlumaczenia fanboiow, ktorzy twierdza, ze klient open bety to tak po prawdzie pamieta jeszcze czasy release'u Meridiana 59. Zmyslaja takie rzeczy sam nie wiem po ch, bo za spamowanie takich farmazonow po forach nawet nikt im nie placi. Prawda jest taka, ze niektore features z OB wyprzedzaja te z CB. Klienty na pewno nie sa identyczne, ale pomyslcie przez chwile racjonalnie i odpowiedzcie sobie sami na pytanie - czy ktos normalny, zdajac sobie doskonale sprawe z faktu, ze open beta to nie beta z prawdziwego zdarzenia, a jedynie wersja gry majaca promowac i przedstawic w jak najlepszym swietle pelny produkt, wystawilby starego, zbugowanego klienta, ktory tak naprawde nie umywa sie do tego, jak funkcjonuje rzeczywista gra w obecnym momencie? Odpowiedz jest oczywsta.
Teoretycznie masz rację, mimo to mam cichą nadzieję, że retail będzie będzie chodził trochę lepiej. Tak jak napisałem, jedyn problemy jakie mam to freezy raz na jakiś czas i spadek fps do 25-30 na kilk sekund. Tak poza tym to miodzio.
Edit: Nie nastawiam się jakoś bardzo optymistycznie bo zbyt wiele razy zawiodłem się na grach =] Chociaż nie ukrywam, że jeśli AoC okaże się "wypałem" to będę uradowany xD