Dae napisał(a):
Wynika, że przy grzmoceniu się wiecej luda niż 50 vs 50 FPS drastycznie spadają a ping drastycznie wzrasta. I mówie tu o wszystkich efektach jak czary i inne fajnie wyglądające skile w znacznym stopniu obciążające nasze kompy. Plus w AoC jest necros u którego na filmikach widywałem nawet 5 petów... Ogólnie jestem za zniesieniem ograniczen no ale wole grać 10 vs 10 tak by moje FPSy nie miały wpływu na walke, niż 100 vs 100 i castować czar 10 sec po czym nagle stwierdzić, że nagle coś mnie zabiło...
ale to nie chodzi o to czy wytrzyma czy nie mam to w dupie ma wytrzymac bo tak to zapowiadali ze wytrzyma 500 osob a 48v48 nie jest nawet blisko tej liczby
cytujac Viracepta
Viracept napisał(a):
Mógłbym zrozumieć ten limit gdyby od roku nie mówili, że sieges będą "massive with hundreds of players" minimum 100/100. W tym duchu szykowaliśmy się. Mamy ponad setkę zgranych, aktywnych graczy i co ? Zapisy kto pierwszy ten lepszy kto dziś wieczorem broni keepa albo jutro atakuje ?
Cap 48/48 jest ok dla małych gildii ale powstały od groma gildii liczących 100 i więcej ludzi. I co ? Kop w zęby ?
edit:
srr za post pod postem :/