SadoS napisał(a):
To jest klasyczne sranie w banie , co się dzieje do jasnej choler z moderatorami. Trudno jest na tym forum znaleźć jeden spójny wątek o początku do końca. Może to forum jest już przeżarte przez hegemonie Twierdzy , że nie sposób napisać cokolwiek nie mówiąc już o zadaniu konkretnego rzeczowego pytania na , które normalny człowiek spodziewał by się rzetelnej i rzeczowej odpowiedzi. Pisanie od tak byle nasrać postami i obładować forum tłustymi sygnaturkami reklamującymi 3 osobowe gildie.
Jest jeszcze czas żeby cokolwiek w tej sprawie zmienić w przeciwnym razie to forum zamieni się w kompletny sroc , gdzie ludzie będą pisać posty w stylu:
„Właśnie wyszedłem z ubikacji było fajnie , kał oddałem w kształcie rożka a może to był bardziej precel. Bardzo proszę niech mi ktoś pomoże do zapytania dołączam zdjęcie.”
Bardzo idealistyczny post, tyle że bratku co proponujesz? Masz zamiar konradorowi płacić za "dynamiczne" moderowanie tego forum czytaj działanie jak tylko pojawi się jakiś mało merytoryczny post?
Pod lodem Cię trzymali czy "cuś"? Konrador tak samo jak inni userzy tego forum ma swój real life, pocina w gry i pewnie średnio mu sie uśmiecha spędzanie pół życia na forum.
Nie wiem czy kiedyś moderaowałeś jakiekolwiek forum, ale nie sądzę.
Co do hegemonii "Twierdzy" to troszkę kula w płot trafiłeś. Membersi tej gildii w większości dyskutują na swoim forum a mmorpg.pl maja w pompie.
Fakt, że Lil się tu mocno udziela o żadnej hegemonii nie świadczy, bo tak po prawdzie, to wielu innych userów publikuje posty, które ocierają sie o rynsztok i jakoś dziwnym trafem wiekszości to nie przeszkadza.
Problem jest taki, że wiele osób nie czyta "Co" ktoś pisze tylko "Kto" to pisze i w zależności od tego mamy obrzucanie sie błotem (albo spokój) vide odpowiedzi na każdy post Lil.
Taka mi sie refleksja nasunęła po lekturze forum AoC-a, kiedy Lil pierwszy raz zapodał info, że będzie polska wersja AoC-a, niższy abonament i może nawet polskie serwery wielu w mniej lub bardziej niewybredny sposób dało mu do zrozumienia, że jest durniem.
Teraz jak sie okazało, że sporo w jego informacjach prawdy nikt nie kwapi się do użycia magicznego słowa "przepraszam" bo po co? Lepiej gnoić go na każdym kroku bo tak łatwiej, right?
BTW, często z uśmiechem patrze na to, jak wielu z Was łyka prowokacje Lil jak indor śliwki, stare konie a czasem jak dzieci, serio, serio...
PS. Dla pełnej jasności, nie jestem członkiem Twierdzy, ale miałem okazje pograć zarówno z Lil jak i kilkoma fajnymi osobami z tej gildii i strasznie mnie drażni jak ktoś generalizuje a la "hegemonia Twierdzy".
Rzekłem
.
Ty poprostu nie znasz Huragana aka lila ktory juz zgarnoł bana na tym forum..
nvm. Dla mnie to dalej jest patrzac na posty druga inkarnacja grzybowskiego
.