Deshroom napisał(a):
postanowiłem ze nie bede uczestniczył w early access, poczekam na pudło (mimo że mam early access clienta) spaczuje i ocenie czy gra jest ok czy nie ok DLA MNIE - 5 euro mnie nie interesuje.
nie bede ćwiczył jakichs niedoróbek z nadzieja na lepsze. zobacze co dadzą na premiere i wtedy zdecuduję czy bede w to grał czy nie
Dlatego tez ja sobie spokojnie czekam i czytam bez nerwów
Jak nie wyjdzie to wracam do EvE
Sobtainer napisał(a):
100vs100?
qrwa jak Was czytam to mi sie nie dobrze robi. Zrob 100 na 100 w wowie w bajkowej przedtopowej grafice na high end kompie, daje sobie glowie uciac ze bedziesz mial 1-5 fpsow. Skad Wy sie urwaliscie? zapominamy juz o wejsciu przy MC gdzie stal 1 raid 40 osobowy i 200metrow od BRM juz byly lagi?
zejdzcie na ziemie plx. poza tym, juz takie pierdoly wypisujecie co po niektorzy ze przestalem juz ten dzial czytac.
Serwer PvE - nazwy nie pamiętam
3 grupy Hordy, kazda po 40 graczy(plus minus kilkunastu luda - ciągle się to zmieniało). Wszystkie grupy "łączą się" przy wejściu na wzniesienie do IF. Lagi ? jakies są ale nie przeszkadzają. Wchodzimy od IF - przy wejściu zaczynają pojawiać się poważne lagi - powód? Był chyba szpieg u nas bo luda przed wejściem było ze 50 -60.
Ogólny cel: rush na króla krasnali i zdubczenie go
Niestety z powodu lagów w sali tronowej(coś ok 200+ luda) nie dało się nic zrobić ;]
Po ok godzinie zebralismy się ponownie i ruszyliśmy tym razem na stolice skośno-uszych.
Tym razem były 2 grupy po 40 i jedna niepełna.
Dotarliśmy w sumie bez większych problemów i zaciukaliśmy pomimo obrony przymierza główna złą.
W sumie frajda była przednia, a i nawet lagów za tym drugim podejściem mało, choć były przeskoki to nie wielkie i rzadko(Kompa mam z przed 4 lat, a i wtedy kiedy kupowałem to nie była najnowsza maszynka jaką można było skleić). Cały efekt super zwyciąstwa w sumie popsuł dość szybki respawn tej którą zaciukalismy.
Dało się wtedy ? Dało się (za drugim razem było nas ok 120 - przeciwnika niecała setka - mowa tu tylko o graczach).
Więc w czym problem teraz ?