Gram assasinem, po paru godzinach trafilo do mojej pustej glowy to, ze ta klasa w ogole nie posiada stunow(nie liczac kicka ktory daj konckback i silence), ani cisow spowalniajacych. No ale cos za cos, okazalo sie ze assasin dysponuje najwiekszym burst dmg w grze(przynajmniej z moich obserwacji), ale zeby zrobic ow burst trzeba trafic w kogos . O ile jak dana osoba stoi w miejscu to cios ze stealtha jest banalny do zadania, o tlye jak ktos biegnie to jak nie stane na jego drodze i gracz doslownie sie o mnie nie odbije moj cios leci w 90% w powietrze i trace tak waznego dla tej klasy openera.
Kolejna kwestia to comba i ich konczenie, czesto robie tak ze pierwszy cios/ciosy wale w powietrze i czekam z ostanim na dogodny moment (czyt. osoba stoi w miejscu) zeby zadac bo tak jak w przypadku ciosow ze staelth, jezeli osoba sie rusza to leca one czesto w powietrze. Czy tez tak robicie? czy moze wprawa w palcach przychodzi z czasem i cala sekwencje combosa potraficie uderzyc w ruchomy cel ?
No i ostatnia sprawa sam stealth, grajac archetypem rogue myslalem ze bedzie to klasa wyjatkowa jezeli chodzi o stealth. Nie chodzi mi tu raczej o to ze inne klasy tez go maja bo wiedzialem o tym wczesniej, ale o to ze nie ma mozliwosci wykrycia kogos w stealth. Mam na maxa percepcje i odpalam search i nadal nie moge wykryc. Czy ktos sie orientuje czy to bug czy working as intended ? Czy to moze uroki pierwszego miasta i sposob zeby uniknac gankowania ?
|