Czy jeszcze ktos chcialby oddac komus poklon i czesc ??
Jesli nie to wrocmy do glownego watku.
Sytuacja sie zaostrzyla, po Trakcie Atzela porusza sie coraz ciezej. Grupki Rosjan atakuja od bramy, kolo respow odciagajac straznikow, poruszanie sie samemu jest praktycznie niemożliwe. Jedyne rozsadne godziny do solowania to kolo 8 rano
W niedługim czasie odbeda sie pierwsze manewry kilku gildii przeciwko Ruskim, miejsca czasu i nazw gildii narazie nei zdradzam.
Z ciekawostek to gildia Ictus Mortis z blizej nie okreslonych przyczyn skumala sie z Russia na poczet gankowania kolo respointów Gory Egilo.
Moze ktos cos wie blizej na ten temat? Czy zostal zawiazany jakis sojusz IC- Russia?
Polaczone sily WarCry Lisci rozbily ich po godzinnej walce. Pierwsze z pola walki ucieklo Ictus Mortis, nastepnie po jakis 15 min Russia.
Teraz pare slow o ruskiej gildii VIKINGS .
Dzis na bialych piaskach razem z kolegami zauwazylem jak ci Panowie skacza na 15-20 m do gory
Zaciekawieni tym zjawiskiem napisalismy petycje do GM'a ide jednak o zaklad ze nie zrobi jak zwykle nic w tej sprawie jak i innych.
Czy zdarzylo sie wam ze bedac w hide, biegal za wami krok w krok PoM ?
Na bialych piaskach wszytsko jest mozliwe
Wracajac do cheato-Vikingów to Panowie w wiekszosci maja juz 3 lev PvP.....
I jeszcze pare slow do Arrturo, bardzo mnie cieszy twoje podejscie do tematu moze je ujme w kilku punktach:
1. Jestes za biciem Ruskich
2. Chcesz integracji Polakow na serverze.
3. Jednoczesnie twierdzisz ze nie ma zadnej polityki na nim.
Stad moje 3 pytania ...
Jak chcesz zjednoczyc Polakow jesli istnieja gildie ktore tego nie chca nie chcialy i maja cele ponad narodowe ?
Jak chcesz sie z nimi porozumiec skoro uparcie twierdzisz ze nic i nikt sie z soba nie uklada za plecami innych ?
Jak myslisz dlaczego po upadku Orla Bialego gracze ktorzy chcieli cos w tej sprawie zrobic zostali olani i zostawieni sami sobie ?
Slowem grasz for fun i pieknie. Cieszysz sie ze Loki tak dobrze sprawuje wladze super. Ale nie jestes w stnie powiedziec ze popelnil kilka bledow.
Pamietam pierwsza nasza rozmowe na ventrilo, przedstawiciele kilku gildii rozmawiali z Lokim wypytujac o mozliwosc wsparcia HH ewentualnie porozumienia o nieagresji bo jako jedyne HH gwarantowalo wtedy jakis poziom i szanse na wygrana.
Co uslyszalem ? Ze on tam jest/byl tylko oficerem i HH sie nie uklada- pieknie mi to pasowalo.
Slowem wypial sie poraz drugi na polskie community- niech kazdy sobie radzi sam.
I tak o to dochodzimy do postawy dwulicowej. Na Rothat moge grac w C9 i miec takie zdanie, na Two Eagles moge gankowac Polakow bedac w HH.
Jesli komukolwiek z C9 zalezaloby na grze for fun i wsparciu projketu, ktory ewidentnie zostal przez nich porzucony- nawet przy zalozeniu ze- OK mi sie nie chce nie mam na to czasu- to wypadalo jednak przeslac jase stwierdzenie do spolecznosci-
ja sie wycofuje uwazam ze wszyscy ktorzy wspieraja pomysl wygrania powinni pojsc do gildi XXY
Caly event i tak jest mocno nadmuchany, chec walki jak widac budzi sie w chwili gdy jest juz pozamiatane i zwlaszcza u tych ktorzy graja niby FOR FUN....
My rowniez gramy for fun, polityka jednak jest czescia tego servera zanim on powstal. Zaprzeczanie temu to jak stanie w nurcie rzeki i mowienie ze sie ma suche stopy.
P.S. Furias - umrzyj.