Impega napisał(a):
Flam była ostry na globalu po oblężeniu ale w sumie mi osobiście tez ciśnienie się podniosło jak przeczytałem w pewnym momencie jak gracz z Advaity napisał "polish go home" .
I sam przyznaj Szonnie czy Ciebie takie wypowiedzi w stosunku do Polaków nie wkurzają. Mam nadzieje że dzisiaj gildia HH zjedzie twierdze Advaity i nie to że kibicuje gildii HH ale sam fakt że przydało by się tej gildi troche nosa przytrzeć. Bo wypowiedzi z ich strony biją nie tylko w poszczególne gildie ale są skierowane do wszystkich Polaków.
Janse ze tak i pierwszy wtedy napisalem ze jestesmy w domu. Tak naprawde mimo wczorajszej akcji ktora nam zrobili to zycze im jak najlepiej. Widac zwyczajnie jednak ze odkad zdobyli Gardak nosza glowe w chmurach i wydaje im sie ze sa niepokonani, niestety prawda jest troche inna.
Kazda gildia moze miec slabszy dzien, oby to co wydarzylo sie wczoraj nie przelozylo sie na kryzys ktory dopada najlepsze gildie, z ktorego my powoli zaczelismy wychodzic.
Moze to was dziwi ale te przeprosiny z Pecavim i jego wypowiedzi staly sie impulsem do tego by uwiezyc w mozliwosc porozumienia przeciw Rosjanom, czy to na Kesz czy na oblegi, nie ja jestem jednak dyplomata i nie mi o tym decydowac. Samo HH nie dostarcza tez powodow zeby zmienic kurs naszej gildii wobec nich.
"Tak na marginesie Zerq, z ręką na sercu, ile razy wypowiedzieliście wojnę Rosjanom i ile razy zniszczyliście im BK?"
Zdziwisz sie jeszcze przyjacielu i nie mowmy teraz o przeszlosci bo gildia obecnie przechodzi diametralna zmiane. Jesli sklad dopisze to juz wkrotce zagoscimy przed BK pewnej gildii.
"skoro WCQPO gra razem z Rosjanami w party w Kesh walcząc przeciwko HH, to jak mogą być obruszeni takimi wypowiedziami? "
To sie nazywa czarny PR, teraz dokladnie widze ze woli do wspolpracy nie ma i nie bedzie. Myslalem ze widzisz roznice w chodzeniu w party przeciwko komus kto notorycznie utrudnai duele i zabija rajdem 2-3 osoby od wspierania na sigach etc.