Witam wszystkich - Perkyn vel Szonn gildia QpoWarCry
Mój pomysl na wrzesien i koncówke sierpnia: Zorganizowanie tzw Ligi Mistrzów
Mamy wielu wspanialych graczy, mistrzow w swoim fachu i dziedzinie zarowno po stronie polskiej jak i rosyjskiej.
Warto by bylo pokazac ich szerszemu gronu. Dlatego chcialbym sie podzielic z wami pomyslem na Ranking Graczy.
Bylby on prowadzony przez wspolne grono sedziow wybranych jako przedstawiciele najwiekszych gildii.
Bardzo bylby rad gdyby w organizacje eventu wlaczyli sie GM'owie.
Ranking bylby oparty o punkty z pojedynków.
Pojedynki miedzyklasowe: np. Ranger contra ToS
Za wygrany pojedynek otrzymujesz 2 punkty, za przegrany -1.
Pojedynki tej samej klasy: np. ToS contra ToS
Za wygrany 1 pkt, za przegrany -1.
Ranking opieralby sie tylko o graczy zarejestrowanych. Wszystkie duele, walki na pkt bylyby wazne tylko przy obecnosci min. 1 sedziego.
Aktualizacje odbywalyby sie na bierzaco. Co miesiac nastepowalby reset punktów i podsumowanie.
Zwyciestwo osiagnac mozna by bylo w swojej KATEGORII KLASOWEJ- jak i calej LIDZE. Nagrody to juz kwestia osobna ale mysle o jakich grantach od FC lub CDPROJEKT.
Poddaje pomysl pod debate, Pozdrawiam
P.S. Zauwazylem ze ranking obecny jest prowadzony o jakies suche dane, ktos cos widzial wie itp.
Mój ranking i LIGA oparta jest o faktyczne pojedynki i naliczane punkty.
DO wszystkich danych mielibysmy dostep poprzez FORUM a lista graczy bylaby stale aktualizowana !!!
Wartoby bylo gdyby grupa GM;ów przygotowała jakas sluzaca temu ARENE, moglaby ja tez nazwac na czesc tworcy i pomyslodawcy QpoWARCRY ARENA
ale to juz tylko taka mala sugestia
P.S 2. Jako ze wracam z wakacji okolo 22 sierpnia stad prosze o kontunuowanie watku pod moja nieobecnosc. Z checia pociagne temat i poprowadze konkurs jako jeden z sedziow juz w koncówce sierpnia !!!
LINK do tematu na forum aoc
http://forums-eu.ageofconan.com/showthr ... ost1397105